Monday, November 25, 2013

new me .

weyhhh lama gile tak update blog .
last since march 2013 .
huhuhuhuhu .
semua disebabkan final year student .
bila semua keadaan jd kelam kabut .
tp hari ni nak start semula utk aktif berblogger .
huhuhuhuhuhu .

so skunk ni dh start kerja .
dh 4bulan bekerja .
alhamdulillah .
so, skunk ni nak kejar carrier dulu .
disamping kejar carier nak gak kejar kehidupan yg sihat .

so i found HERBALIFE .
HERBALIFE adlh satu produk nutrisi yg sgt superb .
semua org taw sal herbalife ni  .

HERBALIFE bukan utk kurus .
tapi utk bersihkan sistem badan,
supplemen utk repair cell dlm badan .
and when our system is in tip top condition
badan akan lebih lancar memproses makann yg kita makan .

so, sbb tu la kita boleh loose weight, gain weigth,
improve mslh kesihatn dgn HERBALIFE !

HERBALIFE quite pricey, i agree .
tp, kalau produk bagus berbaloi la kan .
apa gune kita beli produk yg murah2 kt luar sana,
then, lama2 ad mslh kesihatan la n mcm2 lagi .

dgn HERBALIFE  In Sha Allah semua nya OK !
WE ARE WHAT WE EAT !

so ni la testimoni sy .
so, this is new ME !
rasa lebih sihat . dan lebih shape up !





dan ini adalah coach sy yg sgt superb, kak jehan .
dia selalu advise kat sy minum plain water byk2 .
sbb skunk ni sy tgh nk improve skin .




so, apa2 pun kena mulakan dgn diri sendri .
kita tak boleh ubah or paksa org .
baik ubah diri sendiri dulu,
then lama2 org akn ikut sma berubah
kalau perubahan kita tu ke arah kebaikan .

so, kalau ada sape2 yg igin mengubah ke arah yg sihat .
tknak dimasa tua nnt asyik sakit2, boleh PM sy, 0173398242
nanti saya akan bantu anda utk terus sihat .

itu sahaja utk hari ini .
nanti ada masa free, sy share lagi .
hehehehe .



Tuesday, March 12, 2013

week 1

welcome back to school !
heeeeeee...
kembali lah semula di kota shah alam yg sesak..
kembali lah semula stress dgn work2 yg banyak..
kembali lah semula mengahadap manusia2 yg boleh mmbuatkan rse sakit hati..

minggu pertama kat shah alam dah sakit dh .
migrain berturut2..
dan seperti biasa, si dia yg sentiasa ada disisi..
pukul 3pg sggup g 7eleven sbb nak cari koyok, minyak kapak..
esoknya pulak, siap belikan makanan tgh hri sbb tk bg aku keluar rumh..
really2 appreciate bila dimanjakan sebegini..
terima kasih kamu..

semakin sibuk dan sibuk dan sibuk..
khamis ni esessment utk project one for my final semester..
pray for me..amin..



Thursday, February 21, 2013

hello !


under construction
oleh kerana sekarang tengah modd bercuti
maka, blog pon bercuti
even ada banyak yg ingin diceritakan

i will update soon 
:)