Monday, November 25, 2013

new me .

weyhhh lama gile tak update blog .
last since march 2013 .
huhuhuhuhu .
semua disebabkan final year student .
bila semua keadaan jd kelam kabut .
tp hari ni nak start semula utk aktif berblogger .
huhuhuhuhuhu .

so skunk ni dh start kerja .
dh 4bulan bekerja .
alhamdulillah .
so, skunk ni nak kejar carrier dulu .
disamping kejar carier nak gak kejar kehidupan yg sihat .

so i found HERBALIFE .
HERBALIFE adlh satu produk nutrisi yg sgt superb .
semua org taw sal herbalife ni  .

HERBALIFE bukan utk kurus .
tapi utk bersihkan sistem badan,
supplemen utk repair cell dlm badan .
and when our system is in tip top condition
badan akan lebih lancar memproses makann yg kita makan .

so, sbb tu la kita boleh loose weight, gain weigth,
improve mslh kesihatn dgn HERBALIFE !

HERBALIFE quite pricey, i agree .
tp, kalau produk bagus berbaloi la kan .
apa gune kita beli produk yg murah2 kt luar sana,
then, lama2 ad mslh kesihatan la n mcm2 lagi .

dgn HERBALIFE  In Sha Allah semua nya OK !
WE ARE WHAT WE EAT !

so ni la testimoni sy .
so, this is new ME !
rasa lebih sihat . dan lebih shape up !





dan ini adalah coach sy yg sgt superb, kak jehan .
dia selalu advise kat sy minum plain water byk2 .
sbb skunk ni sy tgh nk improve skin .




so, apa2 pun kena mulakan dgn diri sendri .
kita tak boleh ubah or paksa org .
baik ubah diri sendiri dulu,
then lama2 org akn ikut sma berubah
kalau perubahan kita tu ke arah kebaikan .

so, kalau ada sape2 yg igin mengubah ke arah yg sihat .
tknak dimasa tua nnt asyik sakit2, boleh PM sy, 0173398242
nanti saya akan bantu anda utk terus sihat .

itu sahaja utk hari ini .
nanti ada masa free, sy share lagi .
hehehehe .



No comments:

Post a Comment