Saturday, December 22, 2012

bangang !

pepatah ada ckp "jangan dicucuk sarang tebuan,kalau takot kena sengat"
haaaaaaa...kau mmg dah lebih la kan pompuan..
dulu aku boleh mengalah ngn kau n pakwe kau tu..
aku ley diam..aku dgr jerk ape ayt2 kau bg kat aku..
smpai skunk aku smpan n igt..
tp, diam2 aku, aku tak kcow hidup kau, kau ley plak pijak pale aku kan..

kalau kau tak start dlu update status, aku boleh okay ngn kau..
tp kau tu mmg x matang langsung...
sikit2 nak update status pas tu nk semua org taw...
haaaa memang kau nak kena la kan..
kau x nak hadap aku ngn kite org semua kan..
haaaa meh kite org hadap kau..
kau igt kite org tak berani ke..
dulu kau buat aku nangis...
sekarang aku buat kau nangis..
aku bagi kau dua pilihan tu..
dri dlu g aku bg pilihan tu kann..
kalo kau tak suke kite org..kau boleh belah dari rumah tu..

yg pakwe pon satu..malu laa weyhh...
mslh awek yg tmbulkan sendri nak tlg setel kann..
siap pesan soh ckp elok2, jgn update2 status..
kau ley g mmpus la weyh...awek kau yg start update semua dlu..
kau ley ckp kt kite org cm tu..
siap cll soh bukak pntu rumah time2 magrib plak tu..
,otak letak kat lutut ke cm ne...
ade soh bukak pntu rumah pompuan..perlu ke weyhhh...
kau jgn risau la weyh..setruk2 aku, aku x kan kotor kan tgn aku dgn mnampar awek kau yg cantik tu..
aku masih waras g...aku ckp elok2 g kat awek kau tu.
tp bila dye dh start ckp aku yg mulakan semua nie..
haa mmg tak la aku nk ckp elok2 dh..lembut2 aku, ad gak kasarnya aku...

dulu kau ckp ramai yg x suke kat aku kan..
rmai yg annoyed ngn aku kann..
skunk kau kena balik..
kau igt rmai ke suke kat kau..
kau tu hidup dgn dunia pakwe kau tu jerk..
aku ley tye la weyh semua org kat fac yg knl kau..suke kat kau ke x..
byk citer aku dgr sal kau..tp ade aku jaja kt status aku sal kau..tak kann..
tp kau, sikit2 nk update status..mcm bangang..
update status ayt2 yg kasar plak tu..
tak sgke aku kau pompuan mcm tu kan..
nmpk jerk lmbt diluar, tp hakikatnya semua perkatan rubbish kau dh update kt status kau tu..
igt weyh, sekali kau ckp ayt rubbish kt status kau tu,
semua org ley taw la kau pompuan mcm mne..
x yah aku citer, tp org pon dh taw bile bce jerk status kau tu..

kau ngn pkwe kau nk pggil aku n kwn2 aku dubuk ke, sial ke, go to hell ke..
silakan..do i look like i care..kau ngn pkwe kau same jerk..
pkwe kau tu pon satu, sggup buang kawan semata2 demi awek..
bile awek x d, bru cri kawan..plzz la weyh,
psl pkwe kau tu aku dh byk dgr cerita dri kwn2 baek dye sndri..

korunk dua mmg ley hdup dua jerk...
bercinta bagai nk mampus..
aku doakan kan semoga korunk satu hari nnt kawen la ye..
last but not least, korunk ley go to hell...
haaa nie kau ckp kat aku kan, skunk aku ckp kat kau..

No comments:

Post a Comment